Please remain seated

Thunder

31.05.2019 en 18.01.2019 – speeltijd 1h 36min

Thunder - Please remain seated the luxe edition

Ik heb een Tidal abonnement waarop ik vandaag het album Please remain seated – the others zie staan. De band heet Thunder en dat roept dan meteen vraagtekens op. Thunder? Dat is vast hardrock en dat is nu eenmaal niet echt mijn ding. Maar wie weet, dus toch maar even aanklikken.

Het album blijkt, tegen de verwachting in, behoorlijk aangename (gitaar)muziek te bevatten met prima zang. Het hieraan voorafgaande album Please remain seated, dat ik door dit album in het vizier kreeg, is al niets minder. Samen worden ze geleverd als één geheel als de “The Luxe” editie. 

Thunder blijkt bij nader onderzoek wel degelijk een hardrockband te zijn, die de podia al sinds 1988 bestormt. Wat een onwetendheid mijnerzijds.

De nummers van de bovengenoemde albums blijken remakes te zijn. Voor de aardigheid heb ik de originelen eens naast deze remakes gelegd en de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat als ik de originelen eerder had gehoord, jullie deze review nooit hadden gelezen, omdat ik dan het advies had opgevolgd en rustig was blijven zitten tot ik een ander album zou hebben geselecteerd. Sorry hardrockers.

Door mijn onwetendheid dus weer een aangename ervaring rijker zit ik dit nu op mijn toetsenbord te rammen.

Geef een reactie