Ik word gestalkt

Al meer dan een jaar. Door twee! vrouwen nog wel. Ik weet hoe ze heten maar niet wie ze zijn en toch krijg ik dagelijks mailtjes van ze en zo nu en dan een brief.
Steeds weer proberen ze me te verleiden om eindelijk toe te happen. En eerlijk is eerlijk, hun aanbod is zo verleidelijk dat ik de verleiding al enige keren niet heb kunnen weerstaan. Dat is waarschijnlijk de reden dat ze maar blijven doorgaan. Laura de Vries en Elize (ik weet haar achternaam niet) vallen inmiddels ook mijn vrouw lastig, die ook al niet ongevoelig is voor de avances van de dames.

En voordat u nu gaat denken dat wij wel een heel bijzonder stelletje zijn, en u dus waarschijnlijk nog niet heeft kennisgemaakt met Laura en Elize, het gaat hier om tweetal dames? van een clubje dat ons hotelarrangementen wil aansmeren.
Want, zo lijkt het, zijn die hotels niet in staat hun kamers op eigen kracht vol te krijgen en gezien de prijzen waarmee Laura en Elize schermen lijkt me dat ook een hele klus.

Het prijsverschil dat de dames noemen roept vraagtekens op en vraagt op zijn minst om een kleine check.Het eerste het beste hotel maar genomen en zowel op de site van het hotel als via Trivago gekeken en… boven verwachting: (niet echt natuurlijk want ik had het destijds, voor ik op zo’n verlokking toehapte, ook al eens gecontroleerd) ze zijn echt een stuk goedkoper. De van-prijs is dan weliswaar niet helemaal zo hoog als genoemd maar het scheelt niet veel en de voor-prijs is dan ook echt een stuk lager.

En dus mogen Elize en Laura me nog steeds dagelijks proberen te verleiden, al verdwijnen 99 van de 100 mailtjes linea recta in de digitale prullenbak.

Geef een reactie