Verantwoording

Tekst

Alle teksten op deze site zijn aan mijn eigen pen ontsproten. Mochten er teksten zijn die je sterk aan andere doen denken dan berust dat op toeval. Het is nu eenmaal zo dat bepaalde prikkels mensen bepaalde denkpatronen laten ontwikkelen. Ook eerder gelezen materiaal zal invloed hebben op wat ik hier allemaal heb neer gepend.

Het is nooit mijn bedoeling iemand met deze teksten te kwetsen.

Sommige teksten zijn satirisch en vermelden bestaande personen en/of namen die niet geheel onbedoeld verwijzen naar een bestaand persoon of bestaande instantie. Mocht een zodanige vermelding enige wrevel opwekken, bedenk dan dat er ook nog zoiets als humor of vrijheid van meningsuiting bestaat.

Afbeeldingen

Mocht er ergens een afbeelding worden gebruikt, dan is deze bewust geselecteerd met een zoekopdracht naar afbeelding waarop geen copyright zit.

Albumcovers zijn een speciaal verhaal. Ik heb meermaals vergeefs gevraagd om goedkeuring voor het gebruik van albumcovers. Hier kwam slechts uiterst zelden (na soms veelvuldige pogingen) een antwoord op. Daarbij is het vaak onmogelijk de juiste rechthebbende te traceren. Omdat de albumcover ook nog eens gratis reclame is, heb ik de vrijheid genomen de covers te gebruiken. Mocht een rechthebbende zich hieraan storen, dan zal ik op eerste aangeven de afbeelding verwijderen.

Opmaak

De opmaak van de site is volledig gericht op ongestoord lezen. Dat betekent dat het er misschien allemaal niet zo flitsend uitziet. Mocht je, met het uitgangspunt in je achterhoofd, goede tips hebben, laat het dan weten.

contact@penwerk.nl